ΠΟΛΥΙΜΙΔΙΚΉ
Products
Θερμών προϊόντων
Ειδήσεις & γνώση
Σπίτι > Ειδήσεις & γνώση > Περιεχόμενο

Πολυιμίδια ταινία

Πολυιμίδια ταινία πολυιμίδια είναι ένα από το πρώτο εμπόρευμα, υποδοχή μόνωση για κινητήρες και καλώδιο περιτυλίγματος υλικό. Διαφανή πολυιμίδια ταινία ηλιακά κύτταρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα μαλακό κατώτατο πιάτο. Πολυιμιδική ινών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το φιλτράρισμα των θερμών αερίων, Πολυιμιδική νήματα μπορεί να είναι χωρισμένα σκόνη και εξειδικευμένα χημικά από αέρια εξάτμισης.

Επιχρίσματα: χρώματα χρησιμοποιείται ως μονωτικό σύρμα, ή χρήση ως ένα ανθεκτικό στη θερμότητα επιχρίσματα.

Προηγμένα σύνθετα υλικά: για τα τμήματα της αεροδιαστημικής, των αεροσκαφών και των πυραύλων. Είναι ένα από τα δομικά υλικά της πιο υψηλής θερμοκρασίας.

Φυτικές ίνες: Συντελεστής ελαστικότητας ίνες άνθρακα πίσω, όπως τα υψηλής θερμοκρασίας μέσης και φίλτρο υλικά και ραδιενεργές ουσίες αλεξίσφαιρα, αλεξίπυρο ύφασμα.

Μουσείο Φωτογραφίας FOAM: για υψηλής θερμοκρασίας μονωτικά υλικά.

Μηχανικής πλαστικό: θερμοσκληρυνόμενες εκεί θερμοπλαστική, Θερμοπλαστική σχηματοποίηση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για χύτευση με έγχυση ή μεταβίβαση σχηματοποίηση. Η κύρια λίπανση, σφράγιση, Μονωτικά και δομικά υλικά για αυτο.

Μεμβράνη: για μια ποικιλία των αερίων, όπως π.χ. υδρογόνου / αζώτου, αζώτου / οξυγόνου, του διοξειδίου του άνθρακα και / ή μεθάνιο, διαχωρισμός αζώτου, αφαίρεση υγρασίας από τον αέρα και ο υδρογονάνθρακας ζωοτροφών αερίου αλκοόλες. Αλλά και ως ένα pervaporation μεμβράνη και την υπερδιήθηση μεμβράνη. Δεδομένου ότι η θερμότητα πολυιμίδια και οργανικών διαλυτών αντίσταση, έχει ιδιαίτερη σημασία στο διαχωρισμό του οργανικά αέρια και υγρά.

 • Εταιρικό προφίλ
  ΠΟΛΥΙΜΙΔΙΚΉ SOLVER ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2010, είναι μια επαγγελματική και υψηλής τεχνολογίας κατασκευαστής της ΠΟΛΥΙΜΙΔΙΚΉ (PI) και των προϊόντων με το όνομα "Χρυσή πλαστικό". ΠΟΛΥΙΜΙΔΙΚΉ "επίλυση" είναι ένας από τους κατασκευαστές θερμοπλαστικό πολυιμίδια, θερμοσκληρυνόμενες πολυιμίδια, πολυιμίδια σκόνη, Πολυιμιδική παλέτα, Πολυιμιδική υγρό, Πολυιμιδική προφίλ, Πολυιμιδική σωματιδίων, πολυιμίδια μονομερές, πολυιμίδια αφρού , Πολυιμιδική ρητίνη, Πολυιμιδική επίστρωση, Πολυιμιδική σύνθετο υλικό, Πολυιμιδική υγρών κρυστάλλων ευθυγράμμιση παράγοντα και ούτω καθεξής. θερμοπλαστικό πολυιμίδια εργοστάσιο, επιχείρηση, Χονδρικό, αγορά, προϊόντα. Πολυιμιδική SOLVER ΠΟΛΥΙΜΊΔΙΑ της είναι ένα είδος υψηλής απόδοσης μηχανικής πλαστικό. Όχι μόνο έχει εξαιρετική θερμική, Μηχανολόγος, διηλεκτρική, σταθερότητα διαστάσεων, αντοχή στη διάβρωση και αντι-ακτινοβολία απόδοση, αλλά επίσης έχει καλή επεξεργάσιμης μηχανικά. Αυτό μπορεί να διαμορφωθεί μέσω διαφορετικών μεθόδων τέτοια σαν σχηματοποίηση, εξώθηση, σχηματοποίηση εγχύσεων και ένεση....
 • Product Category
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Address:Δωμάτιο 1401, Μέγαρο Διεθνές χερσόνησο, Jiande πόλη, 311600 επαρχία Zhejiang, Κίνα
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093